filial
– et innholdsBYRAA
67_Dans_40.jpg

innhold

 
 

content, native, inbound ...

Content marketing, innholdsmarkedsføring, eller rett og slett bare innhold, som vi liker å kalle det. Godt innhold er god markedsføring uansett. filial brenner for de gode historiene og innhold som gir noe ekstra, som inspirerer og engasjerer leseren – og dermed  øker verdien, synligheten og gjenkjennelsesfaktoren til din bedrift. I motsetning til reklame, som vårt morselskap BYRAA driver med, skal innholdsmarkedsføring ha mindre fokus på produktet i seg selv, og mer fokus på relasjonen til målgruppen og hvilken nytteverdi produktet vil ha for dem.

Innhold kan være veldig mye forskjellig. Det kan være annonser på nett eller print som framstår som artikler, det kan være egne artikler og blogginnlegg på en nettside, det kan være film og video, podkaster, eller det kan være et eget magasin laget med bedriften som avsender.

Det nytter heller ikke å ha godt innhold på nettet om ingen leser det eller finner det. filial er eksperter på SEO, altså søkemotorptimalisering, og bruker dette aktivt i innholdet vi produserer slik at resulatet havner høyt opp i søkemotorene.

filial brenner for å lage relevant, troverdig og engasjerende innhold som gir noe ekstra til målgruppen og samtidig bygger merkevaren og genererer flere kunder til bedriften.

 

Filial kan for eksempel:

  • Lage innholdsannonser og få fram de ekte og engasjerende historiene som løfter bedriften din.
  • Produsere et eget magasin som fremmer bedriften din. Filial kan stå for hele prosessen fra innhold til ferdig trykk.
  • Skape søkemotoroptimalisert innhold som får bedriften din høyt opp blant søkemotorene og skaper troverdighet for leseren.
  • Lage en innholdsstrategi for hvordan du best mulig kan skape relevant innhold for merkevaren.
  • Designe en moderne nettside som viser fram bedriften din på en måte som kommuniserer godt.